Pondra söker en kombinerad konsult och konsultchef med driv, engagemang, nyfikenhet och en stark vilja att vara med och utveckla företaget

Vi på Pondra erbjuder våra kunder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik.

Vi värdesätter öppenhet och delaktighet. Vi tror på individens ansvar och frihet. Vi anpassar ledarskapet efter behovet. Vi vet att individen växer med ökat ansvar och att det är individerna som gör företaget.

Vi vill att du utvecklas hos oss och erbjuder dig stöd i din utveckling och arbetar för att du ska få intressanta och utvecklande uppdrag. Du får kunniga, hjälpsamma, trevliga kollegor och bra stämning. Vi vill att du utvecklar oss!

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor.

Vi går nu in i en expansiv fas där vi avser växa ytterligare inom ovan områden!

Som konsult och konsultchef på Pondra får du stort eget ansvar och frihet att disponera din tid. Du kommer ha sälj- och personalansvar samt ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Konsultchefsrollen innefattar ca 50% och övriga 50% kommer du att arbeta som konsult inom något av våra verksamhetsområden.

Vill du vara med oss så välkomnar vi dig, dina kompetenser och erfarenheter inom ett eller helst flera av områdena, Ledarskap som chef eller projektledare, Lednings- och kommunikationssystem, Infrastruktur, Marina system, IT-säkerhet och IT.

Vi ser att du som söker:

·       har relevant arbetslivserfarenhet inom något eller några av våra verksamhetsområden

·       god säljvana och affärsmässighet

·       är civil-, högskoleingenjör, teknisk officer eller har motsvarande kompetens

·       har ett brett kontaktnätverk och hög social kompetens

·       har god förmåga att självständig leda och driva verksamhet

·       har goda ledaregenskaper

·       har välutvecklat sinne för ordning och reda

·       har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Meriterande:

·       erfarenhet av ledande befattning

·       erfarenhet som konsult

·       etablerad inom försvarssektorn med flera års erfarenhet

 

Låter detta intressant?

Skicka din ansökan eller om du har några frågor och funderingar så är du välkommen att skicka det till VD Joakim Sundeman, joakim.sundeman@pondra.se eller ring på 070-982 55 72. Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.