Pondra söker drivna konsulter inom Marina System och Systemsäkerhet

Om Pondra

Pondra erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik.

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Vi kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa våra kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Vi har vårt kontor i Värtahamnen, Stockholm.

Vi utför våra uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål. Vi är certifierade enlig ISO 9001:2015 och väldigt stolta över att ha en hög kundnöjdhet.

Företaget har funnits sedan 1993. I februari 2018 så ändrades namnet från Generic Systems Sweden AB till Pondra AB som en del i förändringen av koncerntillhörighet.

Sedan i mitten av 2017 är vi en del av den snabbt växande IT-Koncernen Empir Group AB empir.se.

Vi går nu in i en expansiv fas där vi avser växa ytterligare med fler konsulter inom olika områden.

Pondra har vunnit ramavtal med FMV inom systemsäkerhet inom det marina området. Vi söker nu dig som har erfarenhet eller vill utvecklas inom området.

Söker du ett arbete där intressanta uppdrag och utmanande kollegor är en del av vardagen, där diversitet, gemenskap och professionalism är tongivande?

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är drivande och har struktur på tillvaron. Du kommer främst att arbeta med systemsäkerhet i uppdrag mot FMV/ Försvarsmakten med anskaffning och vidmakthållande av Marinens fartyg och ingående delsystem.

Vi ser att du som söker:

  • är en given lagspelare och ser det som självklart att teamets framgång är större än din egen

  • är civil-, högskoleingenjör eller officer med teknisk kompetens

  • har erfarenhet av projektarbete

  • kan planera och leda tekniska utredningar

  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Vi ser också gärna att du:

  • har kunskap och erfarenhet av marina system

  • har erfarenhet av systemsäkerhetsarbete

Varför Pondra?

Som anställd på Pondra omges du av ett team mycket engagerade och drivna kollegor. I konsultrollen sätts kunden, teamet och leveransen i fokus där du ansvarar för din egen tid. Våra fina lokaler möjliggör även för helhetsåtaganden som du kan komma bli en del av. Vi har högt i tak och strävar alltid efter att bli bättre än igår.

 

Låter detta intressant?

Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@pondra.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta VD Joakim Sundeman: telefon 070-982 55 72, e-mail joakim.sundeman@pondra.se.