Pondra söker drivna konsulter inom Marina System och Försvarslogistik

Om Pondra

Pondra erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik.

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Vi kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa våra kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Vi har vårt kontor i Värtahamnen, Stockholm.

Vi utför våra uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål. Vi är certifierade enlig ISO 9001:2015 och väldigt stolta över att ha en hög kundnöjdhet.

Företaget har funnits sedan 1993. I februari 2018 så ändrades namnet från Generic Systems Sweden AB till Pondra AB som en del i förändringen av koncerntillhörighet.

Sedan i mitten av 2017 är vi en del av den snabbt växande IT-Koncernen Empir Group AB empir.se.

Vi går nu in i en expansiv fas där vi avser växa ytterligare med flera konsulter inom olika områden.

Pondra söker dig som är driven och brinner för Marina System och Försvarslogistik

Söker du ett arbete där intressanta uppdrag och utmanande kollegor är en del av vardagen, där diversitet, gemenskap och professionalism är tongivande?

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är drivande och har struktur på tillvaron. Du kommer främst att arbeta i uppdrag mot försvaret från anskaffning till vidmakthåll av Marinens fartyg och ingående delsystem.

Vi söker medarbetare till vårt kontor i Stockholm.

Vi ser att du som söker:

 • är en given lagspelare och ser det som självklart att teamets framgång är större än din egen

 • är civil-, högskoleingenjör eller officer med teknisk kompetens

 • har kunskap och erfarenhet av marina system

 • har god förmåga att självständig leda och driva projekt

 • kan planera och leda tekniska utredningar

 • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Vi ser också att du har erfarenhet/kunskap inom ett eller flera områden:

 • Erfarenhet av att utarbeta designdokument, kravspecifikationer, verksamhetsåtagande och kommersiella underlag inför upphandlingar

 • Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens ledningsstödsystem, sensor och radarteknik, sambandssystem, IT-säkerhet, vapensystem

 • Kunskap och erfarenhet inom försvarslogistik och underhåll

 • Kunskap och erfarenhet om systemarbete och kravhantering av komplexa tekniska system

 • Kunskap och erfarenhet av Verifiering och Validering

Varför Pondra?

Som anställd på Pondra omges du av ett team mycket engagerade och drivna kollegor. I konsultrollen sätts kunden, teamet och leveransen i fokus där du ansvarar för din egen tid. Våra fina lokaler möjliggör även för helhetsåtaganden som du kan komma bli en del av. Vi har högt i tak och strävar alltid efter att bli bättre än igår.

Låter detta intressant?

Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@pondra.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår VD Joakim Sundeman: telefon 070-982 55 72, e-mail joakim.sundeman@pondra.se.