Bli en av oss

Vi gör samhället säkrare.

Vi på Pondra erbjuder våra kunder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik.

Vi värdesätter öppenhet och delaktighet. Vi tror på individens ansvar och frihet. Vi anpassar ledarskapet efter behovet. Vi vet att individen växer med ökat ansvar och att det är individerna som gör företaget.

Vi vill att du utvecklas hos oss och erbjuder dig stöd i din utveckling och arbetar för att du ska få intressanta och utvecklande uppdrag. Du får kunniga, hjälpsamma, trevliga kollegor och bra stämning. Vi vill att du utvecklar oss!

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nya medarbetare, både juniora och seniora, inom en mängd olika områden.

Om du är konsult idag eller nyfiken på ett omväxlande jobb som konsult så anställer vi nu inom flera områden.

Pondra söker kontinuerligt efter nya medarbetare och om det inte  är någon av våra annonserade tjänster som passar så skicka in din intresseanmälan till jobb@pondra.se

Låter detta intressant?

Skicka in din intresseanmälan till jobb@pondra.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår VD Joakim Sundeman telefon:070-982 55 72, e-mail joakim.sundeman@pondra.se.

Lediga tjänster

Se våra lediga tjänster